Cautare

512 de rezultate pentru "e mail" (2.70 secunde)
In acest sens, contribuabilii sunt rugati sa completeze toate "casetele" sectiunii, inclusiv caseta care necesita completarea adresei de e-mail.
Alta recomandare "binevoitoare" a potentialilor colaboratori este si aceea de procesari de e-mail-uri. "Este acelasi lucru cu vechea procesare de date, numai ca de data aceasta veti trimite e-mail-uri de tip spam, iar spam-ul este ilegal", va avertizeaza www.elady.ro.
Alta recomandare "binevoitoare" a potentialilor colaboratori este si aceea de procesari de e-mail-uri. "Este acelasi lucru cu vechea procesare de date, numai ca de data aceasta veti trimite e-mail-uri de tip spam, iar spam-ul este ilegal", va avertizeaza www.elady.ro.
Puteti lasa un mesaj pe e-mail si veti fi contactat cand se intoarce", ne raspunde o voce feminina, care spune ca tine locul secretarei. Am trimis mesajul pe e-mail si am ramas cu el trimis.
Le-am adresat trei solicitari pe e-mail sa-mi spuna cum stau lucrurile cu dobanda noastra si imi trimiteau raspuns ca solicitarea mea a fost inregistrata si ca voi primi raspuns, dar nici acum nu am primit.
The Sun e cel mai citit si cumparat ziar din Regatul Unit, cu un public print + online estimat de NRS (National Readership Statistics) la 7.385.000 de capete, excluzand utilizatorii internationali.
Asta nu a impiedica insa sa obtina rezultate bune la inot, la fel ca sotul ei, relateaza Daily Mail. ... Daily Mail
AROBS aduce in Romania M700, primul Pocket PC produs de compania taiwaneza E-TEN, dotat cu tastatura culisanta QWERTY. M700 este primul Pocket PC produs de compania taiwaneza E-TEN dotat cu tastatura culisanta QWERTY.
Atacul de ieri a fost lansat de pe adresa de mail [email protected] si continea un link catre brd-romania.net, care solicita clientilor datele personale ale conturilor.
Saptamana viitoare Microsoft isi relanseaza serviciul de e-mail, Live Hotmail. ... Utilizatorii serviciului de e-mail de la Microsoft nu vor fi afectati de schimbari, totul facandu-se automat.
Aparent, la baza erorii grosolane, s-ar afla un e-mail primit pe adresa redactiei Engadget si care ar contine un comunicat de presa al Apple.
Mai multi utilizatori de cartele reîncarcabile au fost pagubiti în ultimele luni prin promotii false, din ce în ce mai ingenioase, anuntate prin e-mail, mesaje scrise sau apeluri telefonice, în care sunt folosite numele unor companii de telefonie mobila.Tepele cu cartelele reîncarcabile au facut victime si în Craiova.
Mesajul venit prin mail de la adresa „[email protected]“, având ca subiect „MS07-0065 - Critical Update“, contine un link catre un website care gazduieste un troian, informeaza www.smartnews.ro.
Mesajul venit prin mail de la adresa „[email protected]“, având ca subiect „MS07-0065 - Critical Update“, contine un link catre un website care gazduieste un troian, informeaza www.smartnews.ro.
Ambele solutii sunt disponibile în tara noastra prin Gecad Net, unic distribuitor Trend Micro.Cele doua aplicatii protejeaza consumatorii împotriva unei serii foarte largi de amenintari web si asigura o viteza de scanare cu 30% mai mare decât aplicatiile concurente.Trend Micro Internet Security Pro este vârf de gama si ofera protectie completa utilizatorilor, atât pe computerul de acasa, cât si pe laptop, atunci când acestia se afla în deplasare, indiferent de actiunile pe care le efectueaza on line - trimiterea si receptionarea de e-mail-uri, navigarea pe internet sau tranzactii on line banking.
furt de identitate, e-mailuri nesolicitate cu scop comercial, escrocherii si atacuri majore. ... Cele mai comune metode de infectare le reprezinta utilizarea aplicatiilor de navigare pe internet (65%), documentele atasate la e-mail (13%,) activitatea sistemelor de operare (11%) si documentele descarcate de pe internet (9%).
Daca, anul trecut, mai mult de 80% din e-mail-urile trimise catre diferite adrese au fost atacuri de phishing sau de tip spam (majoritatea institutiilor importante din tara, mai ales bancile, fiind tinta acestora), anul acesta, ne putem astepta si la cresterea atacurilor asupra dispozitivelor mobile si a furturilor de identitate.
Datorita nevoii lor de recunoastere in aceasta societate paralela, ei ataca adrese de e-mail, banci, reusind sa blocheze sau chiar sa distruga total asemenea "baze de date".
de unde este trimis e-mail-ul, data si ora la care ne conectam la internet, cui îi este adresat e-mail-ul (adresa IP, numele si adresa fizica a abonatului), precum si data si ora la care ne deconectam de la internet.
Reprezentantii BBG au declarat ca sunt pe cale sa finalizeze un sistem tehnic de "distributie prin posta" (FOE - Feed over e-mail), capabil sa transforme servicii postale populare precum Gmail, Yahoo! mail sau Hotmail in canale de transmitere a informatiilor.
google-analytics.com